Öğrenci ve Veli Okul Değerlendirme Modülü Açıldı

Kurum Standartları Öğrenci-Veli Girişi

Okullarda çocuklarımıza sunulan eğitim hizmetlerinin niteliğinin doğru bir şekilde değerlendirilebilmesi için okul yöneticilerinin, öğretmenlerin, velilerin ve çocukların sistemi kullanarak görüşlerini içtenlikle ve doğru olarak yansıtmaları sistemin amacına ulaşması bakımından önem arz etmektedir.

Kurumlarda eğitim niteliğinin geliştirilmesi ancak sistemin tüm paydaşlarının özverili çalışması ile mümkün olacaktır.Sistemde yer alan algısal yarar anketleri okul öncesi eğitim ve ilköğretim kurumlarının yöneticileri, öğretmen, veli ve öğrencileri (okul öncesi ve 1. sınıf öğrencileri hariç) tarafından 9 Nisan - 30 Haziran 2019 tarihleri arasında doldurulacaktır.

(Veliler Veli TC ve Öğrenci No ile,

öğrenciler ise Öğrenci TC ve Öğrenci No ile giriş yapacaktır.)

Bu ankete katılarak duyarlılık gösteren ve kurumumuzu değerlendiren tüm öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Veli/Öğrenciler olarak kurumunuzu değerlendirmek için Tıklayınız.

Yayın: 11.04.2018 - Güncelleme: 06.05.2019 18:21 - Görüntülenme: 1165