SELÇUK ORTAOKULU

2024/2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ OLARAK UYGULANACAK OKUL FORMASINA AİT BİLGİLER AŞAĞIDADIR

KAPÜŞONLU SWEATSHIRT

*Kumaş, %80 Pamuk %20 Poliester, siyah, şardonlu 3İp penye örme kumaş olacaktır

*Kapüşon içi Turkuaz renk Süprem kumaş olacaktır.

*Ön tarafa 24cm eninde, 18cm yüksekliğinde Turkuaz renk Çift Başlı Kartal nakışı işlenecektir.

*Arka tarafa 24cm eninde, 10cm yüksekliğinde içi açık Turkuaz aplike, dışı beyaz renk sargı olacak

şekilde “1955“ sayısı işlenecektir.

*Ürünün etek ve kol manşetleri Siyah renk olacaktır.

UZUN KOL VE KISA KOL POLO YAKA LAKOST

*Kumaş Turkuaz renk %100 Pamuk penye pike olacaktır.

*Yaka ve manşetlerin zemin rengi siyah, yaka ve manşetlerin ucu kalın Turkuaz çizgi ve ince Turkuaz

çizgi olacaktır.

*Tişörtün patları siyah renk olacaktır.

*Düğmeler siyah renk olacaktır.

*Sol göğüse 7,5cm eninde 5cm yüksekliğinde siyah renk Çift Başlı Kartal nakışı işlenecektir.

PANTOLON

*Siyah renkli, kaskorse beli komple lastik keten licra

EŞARP (ŞAL)

*Kapalı öğrencilerimiz; kapüşonlu sweatshirt üstüne Türkuaz renkte eşarp/şal, lakostlar da ise siyah eşarp/şal kullanacaklardır.

Mrt

05.02.2024 tarihinden geçerli ders programımız.

2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SEÇMELİ DERS SEÇİMİ

2024-2025 Eğitim Öğretim yılında okutulmasını istediğiniz seçmeli derslerinizi aşağıdaki FORMDA kendi sınıf seviyenize uygun olarak DOLDURUNUZ.

Okulumuzun

1. dönem 2. ortak sınav programı için TIKLAYINIZ

1.dönem 1.ortak sınav programı ve açıklamalar için TIKLAYINIZ

Ekm

Öğle Arası Okul Dışına Çıkış İzin İşlemleri için aşağıdaki formu doldurmanız gerekmektedir.

Eyl

Okul Rehberlik Servisimiz tarafından 8. sınıf velilerimize yönelik düzenlenen  "Ergenlik Dönemi ve  Sınav Velisi Olmak"  konulu seminere davetlisiniz.

Eyl

Okul Servis Araçları Çalıştırma İşi 2. Duyuru

May

İlköğretim ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavı başvuruları 29 Mayıs 2023-16 Haziran 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. Gerekli açıklamalar için kılavuzu okuyunuz.

Mrt

Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzu 2023 yayınlandı.

Mrt

Velilerimize Yönelik Sınav Kaygısı ve Dikkat Eğitimi Yapılacaktır.

Ekm

2022/2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı 30 Ekim 2022 Pazar Günü saat 13:00'te okulumuz konferans salonunda yapılacaktır.