Okulumuzdan Emekli Olan Öğretmenlerimizle Yemekte Buluştuk.

Emekli olan öğretmenlerimize emekliliklerinin hayırlı ve uğurlu  olmasını diliyoruz.

Uzun süre okulumuzda çalıştıktan sonra 2015 yılı içerisinde emekli olmaya karar veren Türkçe öğretmenimiz Nesime ERZİK ve Matematik Öğretmenimiz Abdi BAKICI için okulumuz öğretmenleri olarak akşam yemeği düzenledik.

Bu yemekte okul müdürümüz Kadir ÖZKAN bir konuşma yaparak emekli olan öğretmenlerimize hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek birer plaket takdim etti. Bundan sonraki yaşamlarında da huzur, sağlık ve mutluluklar diledi, hayırlı olsun dileklerini belirtti.

Emekli olan arkadaşlarımıza tüm öğretmenlerimiz adına hayırlı olsun dileklerimizi sunuyor, kendileriyle çalışmış olmaktan ve onları tanımaktan memmun olduğumuzu ifade etmek istiyoruz.

UYARI: MEB ÜÇ YILDAN FAZLA OLAN RESİMLERİ OTAMATİK OLARAK SİLMEKTEDİR. HABER RESİMLERİ O YÜZDEN SİLİNMİŞTİR.

Yayın: 07.10.2015 - Güncelleme: 29.01.2020 13:43 - Görüntülenme: 2524