T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SİVAS / MERKEZ - Selçuk Ortaokulu

2014-2015 Badminton Başarılarımız

 

 

Okulumuz Küçük Kız Badminton Takımı İlimizde Yapılan Okullar Arası Badminton Müsabakalarını Sivas Üçüncüsü Olarak Tamamlamıştır.


Okulumuz Küçük Erkek Badminton Takımı İlimizde Yapılan Okullar Arası Badminton Müsabakalarını Sivas Dördüncüsü Olarak Tamamlamıştır.

 

Okulumuz Yıldız Kız Badminton Takımı İlimizde Yapılan Okullar Arası Badminton Müsabakalarında Okulumuzu  Başarı İle Temsil  Etmişlerdir.


Okulumuz Yıldız Erkek Badminton Takımı İlimizde Yapılan Okullar Arası Badminton Müsabakalarını Sivas Üçüncüsü Olarak Tamamlamıştır.

 

OKULUMUZ KÜÇÜK KIZ BADMİNTON TAKIMI İLİMİZDE YAPILAN OKULLAR ARASI BADMİNTON MÜSABAKALARINI SİVAS ÜÇÜNCÜSÜ OLARAK TAMAMLAMIŞTIR.OKULUMUZ KÜÇÜK KIZ BADMİNTON TAKIMI İLİMİZDE YAPILAN OKULLAR ARASI BADMİNTON MÜSABAKALARINI SİVAS ÜÇÜNCÜSÜ OLARAK TAMAMLAMIŞTIR.OKULUMUZ KÜÇÜK KIZ BADMİNTON TAKIMI İLİMİZDE YAPILAN OKULLAR ARASI BADMİNTON MÜSABAKALARINI SİVAS ÜÇÜNCÜSÜ OLARAK TAMAMLAMIŞTIR.OKULUMUZ KÜÇÜK KIZ BADMİNTON TAKIMI İLİMİZDE YAPILAN OKULLAR ARASI BADMİNTON MÜSABAKALARINI SİVAS ÜÇÜNCÜSÜ OLARAK TAMAMLAMIŞTIR.Okulumuz Yıldız Erkek Badminton Takımı İlimizde Yapılan Okullar Arası Badminton Müsabakalarını Sivas Üçüncüsü Olarak Tamamlamıştır.Okulumuz Yıldız Erkek Badminton Takımı İlimizde Yapılan Okullar Arası Badminton Müsabakalarını Sivas Üçüncüsü Olarak Tamamlamıştır.Okulumuz Yıldız Erkek Badminton Takımı İlimizde Yapılan Okullar Arası Badminton Müsabakalarını Sivas Üçüncüsü Olarak Tamamlamıştır.Okulumuz Yıldız Erkek Badminton Takımı İlimizde Yapılan Okullar Arası Badminton Müsabakalarını Sivas Üçüncüsü Olarak Tamamlamıştır.

 

 

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 18.04.2015 - Güncelleme: 27.12.2015 00:13 - Görüntülenme: 1911
  Beğen | 0  kişi beğendi