7-C Sınıfı Öğrencimiz Murat MERAL in proje başarısı

Sivas Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM), 16 ülkenin katıldığı Uluslararası Türk Dünyası 3. Bilim ve Kültür Şenliğine başvuran bin 200 proje arasında 2 projesiyle ilk 100’e girmeyi başardı.

Okulumuz  7-C Sınıfı öğrencisi Murat MERAL in “Döndürüyorum Çiziyorum” adlı projeleri Şanlıurfa´da yapılacak Uluslararası Türk Dünyası 3. Bilim ve Kültür Şenliğine katılacak. 24-25 Aralık tarihlerinde Şanlıurfa GAP Arena’da gerçekleştirilecek bilim şenliğinde Türkiye’den 70, yurt dışından ise 30 proje ile birlikte sergilenecek.

Öğrencimiz Murat Merel Projesinin amacını öğrencilerin döndürme ve simetri konularında yaşabilecekleri zorlukları en aza indirebilecek bir çözüm olarak ifade ediyor ve geliştirdiği bu öğretim materyalinin bu zorlukların üstesinden gelebileceğini belirtiyor.

Öğrencimize başarılar diliyoruz ve çalışmalarının devam ettirmesini istiyoruz.

proje

okul müdürü kadir özkan