T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SİVAS / MERKEZ - Selçuk Ortaokulu

Anneminde İşi Olsun Resim Yarışmasında Dereceye Giren Öğrencimiz Esra KOÇ

 

 

Vali Zübeyir KEMELEK, Avrupa Birliği ve Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından yürütülen “Kadın İstihdamının Desteklenmesi Operasyonu”kapsamında, Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliğiyle, ilköğretim 3. ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik Ankara’da yapılan “Annemin de İşi Olsun” konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyelerini takdim etti.

 

    Programda Vali Yardımcısı Vefa KAYA, İşkur İl Müdürü Nabi SOYSAL ilimizde dereceye giren Demirçelik İlköğretim Okulu öğrencisi Ali Haydar AKSU, TOKİ Şehit Uzman Bahattin ERTURHAN İlköğretim Okulu öğrencisi Hafize Hale ERTEM, Selçuk  İlköğretim Okulu öğrencisi Esra KOÇ ve öğrenci velileri katıldı.

 

    Vali Zübeyir KEMELEK yaptığı konuşmada: “AB ve Türkiye İş Kurumu tarafından ‘Anneminde İşi Olsun’ konulu Milli Eğitimin katkılarıyla yarışmada 3 çocuğumuz derece almış öğrencilerimize bugün hediyelerini vereceğiz. Sizlerde duygularınızı çizerek ifade ettiniz. İnşallah bu çalışmalar sanat yönünüzü geliştirmeniz açısından bir vesile olur. Sizleri bu güzel çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyorum.” dedi.

 

UYARI: MEB ÜÇ YILDAN FAZLA OLAN RESİMLERİ OTAMATİK OLARAK SİLMEKTEDİR. HABER RESİMLERİ O YÜZDEN SİLİNMİŞTİR.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 17.06.2013 - Güncelleme: 13.04.2018 23:20 - Görüntülenme: 2068
  Beğen | 0  kişi beğendi