Bu Yaz Mutlaka Spora Başlamalısın

Yaz Spor Okulları

Çocuklarımızı ve gençlerimizi Spor´a kanalize etmek .Spor´u sevdirmek, spor kulüplerine sporcu kaynağı yaratmak, toplumda spor kültürünün oluşmasına katkı sağlamak Spor yapma imkanı sağlayarak Sigara, Alkol, Kumar ve uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklar öğrenmelerini engellemek Vatanını, Milletini seven, arkadaşlık duygusu gelişmiş insan yetiştirmek ve spor kulüplerine elit Sporcular kazandırmak amacıyla 05-18 yaş arası 29 Haziran 2016 tarihinden  itibaren Atletizm-Basketbol-Boks-Bisiklet-Badminton-Cimnastik-Çimhokeyi-Eskrim-Güreş-Halter-Hentbol-Kayak- Karate-Kick Boks-Masatenisi-Muay-Thai-Taekwon-Do-Judo-Voleybol-Tenis-Wushu-Yüzme- Hemsball  branşlarında bir yıl süreli "İL SPOR MERKEZLERİ" açılacaktır.

İl Spor Merkezlerine 05-18 yaş gurubundaki çocuk ve gençlerimiz Sivas  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü´nden aşağıdaki form ile kayıtlarını yaptırabileceklerdir. Kaydını yaptıranlara Sivas  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sicil Lisan servisinden  "Spor Kartı" tanzim edilecektir.

KAYIT FORUMU

İLSPOR MERKEZİ BİLGİ FORMU-YENİ.xls