Çanakkale Zaferinin 102. yılında Tüm Şehitlerimizi saygıyla Andık

Okulumuzda Çanakkale Zaferi’nin Yıl Dönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü Münasebetiyle Törenler Düzenlendi.

Çanakkale Zaferi 102. yıldönümü nedeniyle ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Okulumuzda çeşitli programlar düzenlenmiştir. Saygı duruşu ve İstiklâl Marşımızın okunmasıyla başlayan programlar da şiirler ve yapılan konuşmalarla Çanakkale Zaferi’nin önemi belirtilirken, şehitlerimiz de anılmıştır.

Müzik Öğretmenimiz Sevgi SARITAŞ yönetiminde okul koromuz da günün anlam ve önemine uygun parçalar seslendirmişlerdir.

Vatanları için hayatlarını feda eden aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden ve hayatta olan kahraman gazilerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anar, büyük Türk Milletinin Çanakkale zaferini ve şehitler gününü en içten duygularımızla kutlarız.

Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize de teşekkür ediyoruz.

Sitemizde sizler için hazırladığımız Çanakkale Savaşı Öyküleri İZLEYİN VE DİNLEYİN

Çanakkale Zaferinin 100. Yılında, Şehit ve Gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Çanakkale 2015

Yayın: 18.03.2017 - Güncelleme: 02.05.2017 18:54 - Görüntülenme: 1202