T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SİVAS / MERKEZ - Selçuk Ortaokulu

Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına Başvurular Başlamıştır

Sevgili öğrencilerimiz ve velilerimiz,

Milli Eğitim Bakanlığı Destekleme ve Yetiştirme kursları için başvurular başlamıştır.

Sevgili öğrencilerimiz ve velilerimiz,

Milli Eğitim Bakanlığı Destekleme ve Yetiştirme kursları için başvurular başlamıştır.

Okulumuzda 1. Dönem yapılacak olan Destekleme ve Yetiştirme Kursları için öğrenci başvuruları 17-23 Eylül 2018 tarihleri arasında http://e-kurs.eba.gov.tr/anasayfa adresinden alınacaktır.

 

Önemli Notlar;

  • Başvuru esnasında öğrencilerin EBA şifresi kaldırılmış olup öğrenciler TC Kimlik No, Öğrenci Numarası ve Nüfus Cüzdanı Seri No veya Cilt No ile giriş yapabilirler. 
  • EBA sistemine girdiğinizde hala eski sınıfınızda görünüyorsanız başvuru yapmadan önce sağ üst köşede bulunan bilgilerim butonuna basarak bilgilerinizi güncellemeniz gerekmektedir.
  • Okulumuz öğrencileri kurs için başka okulları tercih edebildiği gibi başka okul öğrencileri de kurs için bizim okulumuzu tercih edebilirler.
  • Sizlerden ricamız kurs sürecinin planlamasını daha iyi yapabilmek ve öğrencilerimize daha iyi bir eğitim verebilmek adına başvuru sürecini kaçırmadan kurslara başvuru yapmanızdır.
  • Evde internet imkanı olmayan veya başvuru konusunda yardım alabilmek için okulumuz Bilişim Teknolojileri sınıfından ve öğretmenlerinden faydalanabilirsiniz.

Gösterdiğiniz hassasiyete teşekkür ederiz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 18.09.2018 - Güncelleme: 14.02.2020 20:49 - Görüntülenme: 967
  Beğen | 1  kişi beğendi