Etiket Sonuçları: 23 nisan

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür öderiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda çeşitli gösteriler eşliğinde büyük bir coşkuyla kutlandı. Büyük beğeni toplayan gösterilerin hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder, tüm çocuklarımızın bayramını kutlarız.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı öğrencilerimizin hazırladıkları skeç, şarkı ve dans gösterileriyle kutlandı. Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, tüm çocuklarımızın bayramını kutluyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nın 97.yılı bu yılda tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da büyük bir coşkuyla kutlandı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nın 96.yılı bu yılda tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da büyük bir coşkuyla kutlandı.