Etiket Sonuçları: basketbol

Mrt

Küçük Erkekler Basketbol il Şampiyonu olan okul takımımızı ve öğretmenimiz Zahid Şimşek’i tebrik ederiz.

Mrt

Küçük Kızlar Basketbol il Şampiyonu olan okul takımımızı ve öğretmenimiz İlhan Gülşafak’ı tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuz Yıldız  kız ve erkek takımları okullar arası 3x3 Basketbol Turnuvası'nda şampiyon oldu. Öğretmenlerimiz İlhan Gülşafak, Zahid Şimşek ve kıymetli öğrencilerimizi tebrik ediyoruz

May

Okullar arası Basketbol Küçükler Kız Basketbol Takımımız Kırşehir'de düzenlenen son 16 turunda grup 2. olarak turnuvaya veda etti. Beden eğitimi öğretmenimiz İlhan Gülşafak'ı, beden eğitimi zümresini, emek harcayan öğrencilerimizi ve ailerini tebrik ediyoruz.

Nis

Okul kız basketbol takımı İller arasında birinci olmuştur... Öğrencilerimizi ve takımı çalıştıran öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Küçük Kız ve Erkek takımlarımız  okullar arası basketbol müsabakalarında İL 1. si olmuşlardır. Beden eğitimi öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarımızın daim olmasını temenni ederiz.

Mrt

Takımımızı ve onları çalıştıran öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.