Etiket Sonuçları: eTwinning

May

İngilizce Öğretmenimiz İlknur Tutak'ın okulumuzda “Art Journey In Recycling “(Geri dönüşümde Sanat Yolculuğu)" ismi ile kuruculuğunu yaptığı eTwinning projesinde “Çevresel sürdürülebilirlikte geri dönüşümün önemi” isimli online webinar düzenlendi.

15 Mayıs Çarşamba saat 21.00 ‘da tüm öğrenci ve öğretmenler  Çevre Mühendisi Gülşah Albayrak tarafından Günümüz dünyasında sürdürülebilirliğe katkıda bulunan en etkili uygulamalardan biri olan geri dönüşümün önemi, günlük yaşamımızın bir parçası olarak benimseyebilmenin, kolektif olarak daha sürdürülebilir ve gelişen bir dünya yaratabilmenin yollarını anlatan online  seminerde buluşacaklar .

LITTLE DIGI TRAVELLERS PROJESİ

Okulumuz İngilizce öğretmenleri Banu ÇAŞKURLU ve Yasemin ÇAKMAK öğretmenlerimizin ortak olduğu 16 ortaklı ( 1 TUNUS,3 ROMANYA ,2 GÜRCİSTAN ) Little DigiTravellers adlı eTwinning projesi çalışmalarına çevrimiçi toplantısı ile başladı. Öğrencilerimiz bu proje ile sanal seyahat yoluyla dijital araçlar kullanarak ülkeler hakkında bilgi edinecek.

Mrt

Art Journey in Recycling projemizin e-book çalışması hazırlandı.Linke tıklayarak şimdiye kadar yapılan çalışmaları inceleyebilirsiniz

Mrt

Art Journey in Recycling eTwinning projemizde logo anketi sonuçlandı .Öğrencilerimizin tasarladığı logo proje logosu olarak seçildi.Emegi geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz, İngilizce Öğretmeni İlknur Tutak rehberliğinde "Art Journey in Recycling" eTwinning projesine başlamıştır.Projemizde İtalya,Yunanistan,Romanya,Arnavutluk ve Portekizden ortaklarımızla birlikte çalışacağız.Projemizde amacımız öğrencilerde çevre bilinci oluşturmak,geri dönüştürülebilir ürünleri tanımak ve onları sanatla da bulusturarak en etkili şekilde kullanmalarını saglamaktir .

Ağu

Yılmaz Yıldırım ve Serkan Nergiz öğretmenlerimizin hazırladıkları projeler "Kalite Etiketi" ile ödüllendirilmiştir. Kendilerini tebrik ediyoruz.

Haz

Milli Eğitim Müdürümüz Ergüven ASLAN, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Eğitim Bilişim Sistemleri Daire Başkanı Gültekin KEKEÇOĞLU ve eTwinning Ulusal Destek Ekibi Üyelerinin katılımlarıyla,  Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi konferans salonunda "2021 Yılı eTwinning Kalite Etiketi Ödül Töreni" düzenlenmiş tir. Okulumuz adına Öğretmenlerimiz Mine ŞİMŞEK ve Yılmaz YILDIRIM Pandemi Sürecinde yürütmüş oldukları eTwinning projeleriyle ödül kazanmışlardır. Arkadaşlarımızı ve emeği geçen öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ağu

eTwinning projemiz Ulusal Destek Servisi tarafından Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.