Etiket Sonuçları: kitap

May

5-F sınıfı öğrencilerimizden Juweria Nura Ateşş yazarlarımızdan Şule Yüksel Şenler'in kız kardeşi olan anneanesinin yazdığı "Çikolata Çocuk" adlı kitabını sınıfındaki arkadaşlarına hediye etti. Bu ince davranışından dolayı öğrencimizi kutluyoruz.

Haz

Düşünme Atölyesi çalışmaları kapsamında okuyan, sorgulayan,  düşünen ve yazan öğrencilerimizin çalışmaları "Düşünceden Satırlara" kitabı ile taçlandırıldı. Yazarlık kavramını duzenli okunma ve bilinçli yazma eylemleriyle şekillendiren öğrencilerimizin "Korona Günlükleri" yaşanılan zor zamanları yazıya ve şiire  döktü.Velilerimizin  katılımıyla Halk Eğitim Merkezinde kitabın tanıtımı yapıldı. Kitabın hazırlanmasında emeği geçen başta Türkçe öğretmenimiz Zeynep Polat olmak üzere öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Kaleminiz her daim güçlü olsun.

Şbt

2021 yılında Şems-i Sivasi İl Halk Kütüphanesinden almış olduğu 179 kitabı okuyarak Sivas'ın kitap kurdu olan okulumuz 5D sınıfı öğrencisi Afra Şerare sınıf öğretmeni Neslihan Ceylan Çongar ile Valimiz Sayın Salih Ayhan'ı ziyaret ettiler. Hayatı boyunca bu güzel alışkanlığından hiçbir zaman vaz geçmemesi dileğiyle öğrencimizi biz de tebrik ediyor, bu gayretinin diğer öğrencilerimize de örnek olmasını temenni ediyoruz.