Hayatın İlk Çeyreği - Okul ve Aile

....................... İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜKLERİ’NE

.........................MÜDÜRLÜĞÜNE

Milli Eğitim Bakanlığımızın en önemli hizmet paydaşı olan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığ  Çocuk ve Aile Eğitimi konularında çeşitli sunular hazırlamıştır.

Bu kapsamda hazırlanan "Hayatın İlk Çeyreği" ve "Okul ve Aile" konulu iki adet pdf dosyasının, Okul Müdürlerimiz vasıtası ile Zümre Başkanlarımıza, Öğretmenlerimize, Okul Aile Birliği Başkanlarına ve Velilerimize ulaştırılması hususunda;

Bilgilerinizi ve gereğni rica ederim.

Zekeriya ÇINAR

İl Milli Eğitim Müdürü

Link:  www.aep.gov.tr

Eserin Adı Eser Hakkında
Hayatın İlk Çeyreği Hayatın İlk Çeyreği Bu eğitim anne babaların; çocuklarının devinsel (motor), duygusal, sosyal, dilsel ve zihinsel gelişimlerini destekleyebilmelerine, beklenen gelişim seyri dışında oluşabilecek durumları gözden kaçırmamalarına, davranış problemleri ile daha iyi baş edebilmelerine katkı sağlamaktadır.
Okul ve Aile Okul ve Aile Bu eğitim anne babaların, çocuklarının okul deneyimlerini geliştirecek bilgi ve becerilere sahip olmalarına katkı sağlamaktadır.

Yayın: 24.09.2014 - Güncelleme: 08.11.2017 18:48 - Görüntülenme: 2481
Kaynak: http://www.aep.gov.tr/