Öğle Arası Okul Dışına Çıkış İzin İşlemleri

Öğle Arası Okul Dışına Çıkış İzin İşlemleri için aşağıdaki formu doldurmanız gerekmektedir.

1- Okulumuzda tüm günlerde 12.35 ile 13.15 saatleri arasında, 40 dakikalık “Öğle Tatili” uygulaması yapılmaktadır.

2- Güvenlik açısından öğle tatilinde okul dışına çıkacak öğrenciler için “Öğle Arası Okul Dışına Çıkış İzin Kartı” uygulaması yapılmaktadır. Bu dilekçe ile İzin Kartınızı okul yönetiminden alabilirsiniz.

3- Ders saatleri içerisinde hiçbir öğrenci okul dışına bırakılmaz.

4- Herhangi bir nedenle ders saatlerinde okul dışına çıkması gereken öğrenci olursa; mutlaka velisi tarafından izin alınacak ve izin kâğıdı okul güvenliğine bırakılarak okul dışına çıkılacaktır. İzin kâğıdı olmayan öğrenci,velisi ile de olsa okul dışına çıkarılmayacaktır.

5- Öğrencilerimiz sadece birinci derecede yakınları tarafından teslim alınabilecektir.

Yayın: 06.10.2023 - Güncelleme: 06.10.2023 11:12 - Görüntülenme: 3176

Etiketler :