T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SİVAS / MERKEZ - Selçuk Ortaokulu

Yaşasın Kitap Kardeşliği

Kitap Fuarı

Yaşasın Kitap Kardeşliği

 

SİZLERİNDE BU PROJEYE DESTEK VERMENİZİ BEKLİYORUZ...

KİTAP KARDEŞİ OLALIM ...

YAŞASIN KİTAP KARDEŞLİĞİ......


Okulumuz Kütüphanecilik Kulübü "Sivas'ta Kitap Okumayan Çocuk, Kütüphanesi Olmayan Okul Kalmasın" adı altında kitap toplama kampanyası düzenlemek için karar almıştır. Kampanyada toplanacak olan ilk ve ortaöğretim seviyesine uygun hikaye, roman, şiir ve kaynak kitaplar, çevredeki köy ilköğretim okullarına kütüphane oluşturmak veya var olan kütüphanelerini zenginleştirmek amacıyla kullanılacaktır. Kampanyamızı tüm Türkiye'ye duyurmak istiyoruz. Valilik, Milli Eğitim Müdürlüğü, Sivas Belediyesi, Sendikalar, Ptt, Cumhuriyet Başsavcılığı, Emniyet Müdürlüğü, Kültür Müdürlüğü gibi birçok kurum, kuruluş ve tüzel kişi kampanyamıza desteklemektedir.

Okulumuz Kütüphanecilik Kulübünün 01 Aralık 2010- 24 Haziran 2011 tarihleri arasında düzenlemiş olduğu bu kampanyaya destek vermenizi bekliyoruz.

SELÇUK İLKÖĞRETİM OKULU PROJELERİNİ VALİ KOLAT'A TANITTI


Vali Ali KOLAT, Selçuk İlköğretim Okulu Müdürü Ferhat DOĞAN ve beraberindeki öğretmenleri makamında kabul etti.

Ziyarette konuşan Okul Müdürü Ferhat DOĞAN, yürüttükleri projeler hakkında Vali KOLAT'a bilgi verdi. Kütüphane Kulübü olarak merkez köylerde kütüphanesi olmayan okullara destek vermek amacıyla 7 köy okuluna kütüphane kurmayı hedeflediklerini belirten DOĞAN, toplanacak kitapların öğrencilere bilgi kaynağı olacağını söyledi.

E-Okul Projesi kapsamında da atık kağıt toplama kampanyası yürüttüklerini dile getiren Selçuk İlköğretim Okulu Müdürü Ferhat DOĞAN bu proje ile çevre bilincini kazandırmak, israfı önlemek istediklerini kaydetti. Proje kapsamında 500 adet atık kağıt kutusu yaptırdıklarını, elde edilecek gelir ile de köy okullarına kırtasiye yardımı yapacaklarını kaydeden Okul Müdürü DOĞAN, öğrencilerin toplanan gazeteleri de kese kağıdı yaparak manavlara dağıttığını ifade etti.

Vali Ali KOLAT ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ortaya konan projelerden ötürü okul yönetimi ve öğretmenlerini kutladı. Çocuklara bu bilincin kazandırılmasının önemine vurgu yapan Vali KOLAT, "Ağaç yaşken eğilir. Çocuklarımıza küçük yaşta sadece eğitim vererek değil bunun yanı sıra bu tür sosyal çalışmaları öğreterek, onları bilinçlendirerek daha güzel sonuçlar elde edebiliriz. Bu çalışmaların diğer okullarımıza da örnek olmasını diliyorum" dedi.

 

UYARI: MEB ÜÇ YILDAN FAZLA OLAN RESİMLERİ OTAMATİK OLARAK SİLMEKTEDİR. HABER RESİMLERİ O YÜZDEN SİLİNMİŞTİR.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 15.12.2012 - Güncelleme: 28.01.2020 14:44 - Görüntülenme: 935
  Beğen | 0  kişi beğendi