T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SİVAS / MERKEZ - Selçuk Ortaokulu

Projelerimiz - eTwinning

Şbt

Mısraların Dili

Şbt

Kurucusu olduğumuz, Türkiye'nin farklı şehirlerinden 8 okulun katıldığı "Masal Kahramanlarının Ekosistem ve Kültür Yolculuğu " isimli eTwinning projemiz Kasım ayından itibaren okulumuzda yürütülmeye başlamıştır. Projemiz içinde yaşadığımız ekosistemin koşullarını öğrencilerimizle birlikte öğrenmeyi ve kültürümüz üzerinde etkilerini incelemeyi hedeflemiştir. 

 

 

Kas

Pandemi Sürecinde Egzersiz Ve Sağlıklı Beslenme isimli projemiz Ulusal Destek Servisi tarafından Ulusal Kalite Belgesi ile ödüllendirilmiştir. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

Pandemi Sürecinde Egzersiz ve Sağlıklı Beslenme eTwinning projemiz son webinar toplantısı ile başarılı bir şekilde sona ermiştir. Proje kapsamında etkinliklerde ve çalışmalarda bulunduğumuz tüm ortaklarımıza Sivas Selçuk Ortaokulu olarak teşekkür ederiz.

May

Selçuk Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri olarak 9 Mayıs E Twinning Gününü kutlarız. Böyle güzel bir platformda Ülkemizde ve Avrupa'da düzenlenen projelerde olmaktan çok mutluyuz. Tüm e Twinning ailesine teşekkür ederiz.

Ara

Sivas Selçuk Ortaokulu olarak ortağı olduğumuz eTwinning projemiz çalışmalarıyla devam etmektedir. '' Pandemi Sürecinde Egzersiz ve Sağlıklı Beslenme'' konulu projemiz ile öğrencilerimizin kardiovasküler sistemleri, iskelet kas sistemleri ve psikolojik durumlarında olumlu gelişmenin sağlanması hedeflenmiştir.