Mrt

Küçük Erkekler Basketbol il Şampiyonu olan okul takımımızı ve öğretmenimiz Zahid Şimşek’i tebrik ederiz.

Mrt

Fen Bilimleri Öğretmenimiz Hülya Takçı refaketindeki öğrencilerimizle çam dikimi yaptık

Mrt

Küçük Kızlar Basketbol il Şampiyonu olan okul takımımızı ve öğretmenimiz İlhan Gülşafak’ı tebrik ederiz.

Şbt

Sekizinci sınıf öğrencilerimiz rehber öğretmenlerimiz nezaretinde Fen Lisesi, Selçuk Anadolu Lisesi, İhramcızade İmam Hatip Lisesi ve Sivas Lisesini ziyaret ettiler.

Şbt

Okulumuz, İngilizce Öğretmeni İlknur Tutak rehberliğinde "Art Journey in Recycling" eTwinning projesine başlamıştır.Projemizde İtalya,Yunanistan,Romanya,Arnavutluk ve Portekizden ortaklarımızla birlikte çalışacağız.Projemizde amacımız öğrencilerde çevre bilinci oluşturmak,geri dönüştürülebilir ürünleri tanımak ve onları sanatla da bulusturarak en etkili şekilde kullanmalarını saglamaktir .

Şbt

Dilimizin zenginlikleri projesi çerçevesinde kazak kardeşlerimizle bir araya gelindi. Dombra eşliğinde küyler söylendi. Sohbet edildi. Soydaşlarımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Okul Rehberlik Servisimiz velilerimize yönelik "Akram Zorbalığı" ve "LGS Bilgilendirme" seminerleri düzenledi. Rehber öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı Okul Müdürümüz İbrahim Kılıç başkanlığında okulumuz öğretmenlerinin katılımıyla 05.02.2024 tarihinde saat 15.50'de okulumuz konferans salonunda ilgili maddeleri görüşmek üzere yapılmıştır.

İlk Dönemi Noktaladık

Milli Eğitim Şube Müdürü Bekir DAL okulumuzda karne törenine katılarak bir sınıfın karnelerini bizzat verdiler. Karneler dağıtıldıktan sonra yapılan törende sınıf birincileri de takdir edildiler. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi bir tatil geçirmelerini diliyoruz.

Ock

Millî Eğitim Bakanımız Sn. Yusuf Tekin, Valimiz Sn. Yılmaz Şimşek ile Ak Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Milletvekilleri Hakan Aksu, Rukiye Toy, Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin  okulumuzu ziyaret etti.

Derslere katılarak öğrencilerimizle sohbet eden Bakanımız Tekin, öğretmenler odasında da öğretmenlerimizle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.

Ock

Vali Yardımcımız İlhami Doğan ve Milli Eğitim Müdürümüz Necati Yener okulumuzu ziyaret ettiler.

Ara

Sivas MEM Ölçme ve Değerlendirme Bölümünden  sorumlu Şube Müdürü Dr. Aytekin Karbeyaz  ölçme değerlendirme hakkında bilgi alışverişinde bulunmak üzere okulumuzu ziyaret etti.

Ara

Şampiyonların okulu yine zirvede:

Yıldız erkekler masa tenisi il şampiyonlu,

Yıldız kızlar masa tenisi il üçüncülüğü,

Yıldız erkekler basketbol il ikinciliği,

Yıldız kızlar basketbol il ikinciliği,

Yıldız kızlar voleybol il ikinciliği,

Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.